(resepi asl dr rkn fb Masriyahz Syariff) thanks Mas
bhn2
2 cawan tepung gndum
- 4 - 5 bji pisang (saya blend)
- 1 cawan gula
- 2 bji telur
- 1sk b/pwder
- 1sk bikarbonat
- 1/2 cawan minyak
- 1sk esen vanila
- coklat
1) pukul gula+telur = kembang
2)masukan pisang,tepung,b/ pwder,bikabonat,esen dan minyak
3)kacau dan bahagikan kpd 2 bhgian.. 1 bahagian letk coklat
4)masukan dlm loyang dgn selang seli
5)bakar suhu 160C selama 30min - 40min..
SELAMAT MENCUBA
MEMSK DGN PENUH KSH SYG BUAT YG TRSYG N TRCINTA
***sy tambah 4 sdb susu pekat manis..
- 1 cawan gula
- 2 bji telur
- 1sk b/pwder
- 1sk bikarbonat
- 1/2 cawan minyak
- 1sk esen vanila
- coklat
1) pukul gula+telur = kembang
2)masukan pisang,tepung,b/
3)kacau dan bahagikan kpd 2 bhgian.. 1 bahagian letk coklat
4)masukan dlm loyang dgn selang seli
5)bakar suhu 160C selama 30min - 40min..
SELAMAT MENCUBA
MEMSK DGN PENUH KSH SYG BUAT YG TRSYG N TRCINTA
***sy tambah 4 sdb susu pekat manis..
Tiada ulasan:
Catat Ulasan