Bhn A
250 gm mentega
150 gm gula icing
Bhn B
300 gm tepung gandum
100 gm tepung kastard
30 gm milo
Bhn C
300 gm oat..diblend halus
Hiasan
putih telur
oat secukupnya
Cara2
*pukul bhn A hngga sebati
*masukkn bhn B gaul rata
*masukkn bhn C..gaul lagi hngga mnjadi doh
*canai n terap dgn acuan bunga
*sapu permukaan biskut dgn putih telur n taburkn dgn oat..(kk noly trlangkupkn je biskut yg siap disapu dgn putih telur ats oat..lebih rata n cantik)
*bakar biskut dgn suhu 160'c selama 15-20 minit..
SLMT MNCUBA N MMSK
MMSK DGN PENUH KSH SYG, BUAT YG TRSYG N TRCINTA
DAAAAAAAAAAAAA..............
Tiada ulasan:
Catat Ulasan