Bhn2
220 gula icing
250 mentega
150 tepung gandum
125 tepung beras
125 tepung ubi kayu
1 sdb tepung kastard
70 gn kelapa kering dlm tin
2 biji kuning telur
1 sdt esen vanila
Bhn hiasan ..(ikut kreativiti sndiri)
Cara2
*semua jenis tepung diayak bersama
*gula icing n mentega dipukul hngga kembang (mixer)
*masukkn kuning telur n vanila..pukul lagi
*masukkn tepung..gaul rata
*masukkn kelapa parut kering..gaul lagi
*sekiranya adunan masih lembut..tambah tepung gandum .hngga mnjadi doh lembut n boleh diterap
*terap adunan n bakar dgn suhu 160'c selama 15-20 monot
SLMT MNCUBA N MMSK
MMSK DGN PENUH KSH SYG BUAT YG TRSYG N TRCINTA
DAAAAAAAAAAAAAAAAAA....................
Tiada ulasan:
Catat Ulasan